Retour

Annuleren, Retourneren en Ruilen

Moest u willen afzien van de aankoop van de producten in onze online shop, dan kan u de geleverde goederen onbeschadigd en in de originele verpakking binnen de 14 dagen* na ontvangst terugsturen naar:

 

The Paper Plane
Meulebekesteenweg 25
8780 Oostrozebeke
België

 

De goederen dienen dan, onbeschadigd, ongebruikt, ongeopend en in originele staat, terug gestuurd te worden binnen de 5 werkdagen nadat hij de verkoper informeerde.

 

The Paper Plane kan teruggezonden goederen weigeren of niet terugbetalen wanneer de originele verpakking geopend werd of wanneer de producten door de koper werden beschadigd.

 

The Paper Plane is niet verantwoordelijk voor schade, verlies of diefstal van geretourneerde artikelen. Na 14 kalenderdagen gaat The Paper Plane ervan uit dat de klant heeft ingestemd met de bestelling. Defecte artikelen moeten gemeld worden binnen de 14 kalenderdagen na aankoop en kunnen worden omgeruild voor hetzelfde product, indien beschikbaar. Na deze 14 kalenderdagen vervalt elk recht op herstelling of vervanging.

 

Goederen die teruggestuurd worden zonder voorafgaand bericht worden niet aanvaard.

 

Voor de mensen die met PayPal betalen is een nu een extra service waar je als PayPal klant éénmalig gratis moet op inschrijven (op de PayPal website) om zo te kunnen genieten van een gratis retour van de aangekochte producten.

Om van de gratis retour gebruik te maken, moet je een een formulier invullen om zo je terugbetaling te krijgen van je retour (daarbij moet je ook de nodige documentatie voegen, dus een bewijs van betaling van de verzendingskosten).

Dit kan tot 30 dagen na terugzending en voor een bedrag tot 30 euro per terugzending.

Meer info kan je vinden op de PayPal website.

 

Het formulier voor herroeping kan u hier downloaden.

Voor meer info over uw rechten zie onze algemene voorwaarden.

 

* Overeenkomstig de Wet van 6 april 2010 betreffende marktpraktijken en consumentenbescherming

Artiest in de kijker

Via cartoon-achtige ventjes zware onderwerpen als aids, apartheid en drugs aanklagen, dat kan enkel Keith Haring.
Lees meer

Geef een cadeaubon

Ben je op zoek naar een leuk cadeautje voor een kunstliefhebber, maar je kan zelf niet kiezen? Verras je familie of vrienden dan met één van de cadeaubonnen van The Paper Plane.

Inspiratie

wij zijn zo overtuigd van onze magneten dat we een korting geven van 10% bij aankoop van 3 magneten en 15% bij aankoop van 5 magneten of meer. Doe eens zot en fleur je magneetbord thuis of op het werk op met onze kleurrijke magneten. (geldig op alle magneten)
Magneten troef!